DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

FC MARINER BAVOROVICE


FC Mariner Bavorovice B  - Vrábče  6:3 (1:0) / 16. 6. 2012
Hosté začali ve svižném tempu a proměnili hned první šanci, když Mach dal P.Smejkalovi z bezprostřední blízkosti jesličky. Ve 21. min. se radovali podruhé po další akci ve vápně a střele Knytla. Tato branka konečně probudila domácí borce z letargie a při přečíslení přihrál Hlavatý zcela volnému Seethalerovi. Ve 39. min. napálil balon před vápnem Chaloupka a ten skončil pod břevnem. Hned po návratu z kabin našel Pleskač ve vápně M. Kubíčka a ten dostal bavorovické do vedení. Domácí definitivně převzali taktovku do svých rukou a výsledkem byla čtvrtá trefa Seethalerovým kuchlem. V 71. min. opět postupovali dva bavorovičtí borci na jednoho beka a Hlavartého náhru doklepl Hadač. V 79. min. korigoval npěknou střelou pod břevno Filištein a tečku za zápasem udělal pět minut před koncem Hadač povedenou trefou z pětadvaceti metrů.
 
FC Mariner Bavorovice – SK Lišov  10:0 (5:0) / 16. 6. 2012
Derniéru ozdobil domácí tým nezvyklým nasazením, ohromnou chutí po brankách a vyspělou kombinační hrou. Výsledkem neustálé převahy v poli bylo deset zásahů do lišovské klece. Pohledné utkání umocnil velmi dobrý výkon rozhodčích, kteří nechali hře volný průběh bez zbytečného kouskování.
Snad jen prvních deset minut bylo vyrovnaných. Na začátku druhé desetiminutovky zatáhl balon zprava Kováčik a přesný centr zúročil do protipohybu golmana Koranda – 1:0.V 19. min. spálili dva lišovští borci po sobě nadějné šance a domácí brankostroj se rozjel naplno. Ve 27. min. se na hranici šestnáctky uvolnil Kováčik a propálil vše před sebou, o devět minut později po samostatné akci vybídl Záveský ke skórování opět Kováčika a minutu nato zavěsil z pozice levého křídla pod břevno Koranda – 4:0. Ve 40.min. byl sražen ve vápně Šefčík a následnou penaltu s jistotou proměnil Kováčik – 5:0.
I druhá půle přinesla výborný fotbal hlavně ze strany domácích, protože soupeř se po druhém gólu začal jevit odevzdaně. Tři minuty po zahajovacím hvizdu si zpracoval Záveského centr Kováčik a neomylně prostřelil z úhlu brankáře Kotáska pošesté. V 58. min. se dostal do dalšího úniku Koranda a na jeho petelici nestačil Lišovský lapák ani zareagovat – 7:0. V 60. min. přesně přihrál Kováčik Slípkovi a skóre se opět měnilo – 8:0. V 81. min. Slípka technicky přehodil gólmana na 9:0 a v 84. min. zakončil nebývalou kanonádu Koranda střelou z deseti metrů – 10:0. V domácím týmu lze pochválit všechny aktéry na ploše.
 
FK Olešník - FC Mariner Bavorovice  0:5 (0:1) / 9. 6. 2012
V prvé půli byl houževnatý domácí celek favoritu více než vyrovnaným soupeřem. Po přestávce však chytil střeleckou slinu Kováčik a hattrickem rozhodl zápas, první a poslední zásah zaznamenal štírek Slípka.
Po zahajovacím hvizdu ihned z rozehrávky centroval Šefčík a následnou špatnou malou domu doběhl Slípka a zajistil hostům vedení 0:1. Domácí se ze šoku rychle oklepali a chvílemi zle zatápěli před Věnečkem, který krásně vykryl po čtvrthodině hry utěšený Rysův trestný kop. Ve 33. min. Věneček vykopl nohou Šímovu střelu z vyložené šance. Domácí několikrát zajeli do Kováčika a natolik jej otrávili, že dokonce zahodil ve 38. minutě penaltu po faulu na něj a v poslední minutě první půle přestřelil klec z deseti metrů po centru Korandy.
Začátek druhé půle byl pro olešnické stejně šokující jako ten z prvního poločasu. Po rozehrávce načechral balon do šestnáctky Záveský, Kováčik předběhl beka a podél Trčky zvýšil na 0:2. O pět minut později rozhodčí neuznali branku Záveskému pro sporné postavení mimo hru a v 66. min. se opět prosadil Kováčik na zadní tyč po Rysově chybě – 0:3. Bavorovických bylo najednou plné hřiště a připravovali divákům fotbalové lahůdky. V 82. min. další centr Záveského prodloužil hlavou Jakeš, střídající gólman Pudich míč pouze vyškrábl a Kováčikova dorážka málem ohnula břevno. V 84. min. Nevosad vypíchl na půli hráčům Olešníka balon a rázem čtyři hostující borci postupovali proti osamocenému obránci. Na konci pohledné akce opět zakončoval Kováčik po příhře Jakeše – 0:4. Těsně před závěrečným hvizdem po Šefčíkově nahrávce přiťukl Kováčik Slípkovi do velkého vápna a ten skóroval nechytatelně na zadní tyč – 0:5.
 
FC Mariner Bavorovice B – Sokol Sez. Ústí  17:0 (7:0) / 6. 6. 2012
Podrobnosti na Jč. fotbal
 
FC Mariner Bavorovice B – Mokré  4:4 (0:1) / 2. 6. 2012
V boji o druhé místo začali lépe hosté. Byli rychlejší, běhavější a jejich souhra fungovala jako řádně promazané soukolí. Před brankou se ale ke střelbě více dostávali bavorovičtí, v první dvacetiminutovce nejlépe mířili Jakeš a Pospíšil. Ve 23. min. dostal hosty do vedení Lexa vydařenou střelou z po akci na hranici ofsajdu. Od té chvíle domácí více diskutovali než se soustředili na hru a hosté si vedení do poločasové pauzy v poklidu pohlídali.
Ve 49. min. se rozeběhl M. Kubíček, na hranici vápna se obtočil kolem obránce a ve skluzu zavěsil podél gólmana. O tři minuty později po přímočaré akci dostal hosty znovu na koně střelou do šibenice Houska. V 55. min. důrazně sledoval balon Nevosad až do vápna a po faulu se sám  úspěšně ujal exekuce  pokutového kopu. V 67. min. přetavil přesný Pospíšilův centr hlavičkou Hlavatý ve vedení a o deset minut později po Chaloupkově nahrávce zcela volný opět hlavičkoval na 4:2. Za minutu za hosty snížil Houska po přečíslování v našem pokutovém území. Hráči Mokrého vycítili šanci a důrazně se tlačili před bránu. Tři minuty před koncem se prosadil ve vápně Stráda a upravil na konečných 4:4.
 
SK Zliv - FC Mariner Bavorovice  0:4 (0:3) / 2. 6. 2012
Zlivským hráčům chybělo osm hráčů ze základu a na hřišti to bylo od prvního hvizdu znát. Bavorovičtí po získaném tříbrankovém vedení silně polevili ve svém nasazení a druhá půle se dohrávala spíše z povinnosti.
Favorit se tlačil od začátku do zakončení, ale až v 18. min. za to pořádně vzal Gulaš a levou nohou z 25 metrů a pomocí teče brankáře Václavíka otevřel skóre. O dvě minuty později byl při průniku faulován R.Kubíček a penalty Kováčik umí – 0:2. O tři minuty později po nastřelené ruce Nováka měli podobnou šanci i zlivští. Tesař se snažil prudkou ránu umístit, avšak Věneček střelcův úmysl vystihl a vyrazil míč na břevno. Ve 32. min. se završil penaltový poker po Zrunově zajetí v pokutovém území do Korandy. Kováčik do puntíku zopakoval svůj první desítkový zásah – 0:3.
Ve druhém díle se začal postupně vytrácet z pole fotbalový um i nasazení hráčů. Hosté se častěji prosazovali v šestnáctce, ale Kováčikův lob z úhlu klec nezasáhl a pěkná točená střela Záveského cíl minula o pověstné milimetry. Po slibných pokusech Šefčíka a Kováříka se poslední utěšenou akcí stala situace z 82. min., kdy Kováčik z rohu našel Slípku, jehož jedovku dorazil do sítě R.Kubíček - 0:4.
 
FC Mariner Bavorovice – Lokomotiva České Budějovice  3:0 (1:0) / 26. 5. 2012
První půle přinesla celkem vyrovnaný průběh s větším důrazem domácích, kteří ve druhém dějství své hubené vedení nad mladým českobudějovickým týmem navýšili.
Běhaví mladíčci v dresu Lokomotivy se snažili hrát vyrovnanou partii a velkým dílem přispěli ke krásné fotbalové ódě. První šance promarnili Šefčík ze standardky a Slípka, který nezpracoval ideálně balon na malém vápně. Ve 23. min. se ovšem na hranici velkého vápna uvolnil po Novákově přiťuknutí Kováčik a levačkou nezadržitelně prostřelil Vaňase – 1:0. I v dalších minutách se do šancí dostávali spíše domácí borci. Nejhezčí byla ze 34. min., když po akci a centru dvojice Babka – R.Kubíček zakončoval bavorovický kanonýr bez přípravy z voleje mimo brankovou konstrukci.
V 50. min. zmařil Věneček velkou šanci hostů a z protiútoku zahrával vrbenský kapitán Mikšátkou malou domů, ze které brankář nešťastně nastřelil Korandu a od něj meruna zapadla do sítě – 2:0. V 61. min. Vaňas vyrazil Kapriho jedovku před sebe a Slípka nezadržitelně dorazil na tříbrankový rozdíl. Za rozhodnutého stavu se oba týmy s vervou vrhly do útoku, avšak změně skóre atraktivního fotbalu zabránili oba ochránci v brankách.
 
Sokol Sezimovo Ústí - FC Mariner Bavorovice  0:5 (0:1) / 23. 5. 2012
První finále poháru JčFS se neslo od první minuty ve znamení mírné převahy hostujícího celku, kterému ovšem domácí tým zdatně sekundoval, zvláště když výborně zvládal ofsajdovou past na hbité bavorovické hráče. V 17. min. postupoval Slípka zleva zcela sám, ale ve finále nastřelil pouze vybíhajícího brankáře. Na druhé straně nechali ústečtí střelci několikrát vyniknout Věnečka v bráně hostů. Ve 38. min. vyvezl balon od středového kruhu Záveský a ve vápně předložil ideální náhru Kováčikovi, který střílel do otevřené klece.
Ve druhé části zápasu domácí borci začali postupně fyzicky odcházet, zvláště když se v 55.min. dostal k odražené mičudě Slípka a nekompromisně rozvlnil síť. O dvě minuty později prošel obranou domácích jako nůž máslem Šefčík a zvýšil na 0:3. V 66. min. prostřelil vše v cestě Kováčik z dvaceti metrů a o zápasu a asi i celém finále bylo rozhodnuto. V 69. min. se Kováči převtělil do role nahrávače a namazal kolegovi v útoku Korandovi na pátý zásek. V závěru zvolnili tempo i bavorovičtí a domácí matadoři se ocitli ve třech vyložených šancích, ovšem na Věnečka v kisně nevyzráli.
 
SK Slavia České Budějovice - FC Mariner Bavorovice   1:3 (0:2) / 19. 5. 2012
Mírná, ale stálá převaha v první půli přinesla hostujícímu celku dvoubrankové vedení. Hned po pauze zvýšil z penalty Kováčik a zdálo se být rozhodnuto. Po hodině hry ovšem budějovičtí snížili a vrhli se do útoku. Několik slibných příležitostí pochytal Věneček a s ubývajícími minutami tlak Slavie slábl.
V šesté minutě vnikl do rozhozené domácí obrany Kováčik a zpětnou přihrávkou našel Záveského, který stoprocentní šancí pohrdl.O pět minut později po Nevosadově rohovém kopu si vše vynahradil a odražený balon poslal ideálně do šibenice – 0:1. V 15. min. při první vážné akci Slavie pomohlo po střele z dálky Věnečkovi břevno a na druhé straně Nováček ve 34. min. vyrazil hlavičku Nevosada z bezprostřední blízkosti a odražený míč poslal bavorovický útočník do břevna. Ve 37.min. využili hosté další standardku od rohového praporku. Slepkův centr přistřrčil Šefčík R. Kubíčkovi a tomu stačila lehká teč k navýšení náskoku na 0:2.
Ve 47. min. pronikal do vápna Slípka a domácí si vypomohli faulem. Penalty Kováčik umí a s jistotou poslal hosty na 0:3. Po závaru před bavorovickou svatyní se zorientoval nejlépe Boček a snížil povedenou střelou. Slávisté ožili a mezi pětašedesátou až pětasedmdesátou minutou si připravili několik tutovek, při nichž nechali vyniknout brankářský um Věnečka. V 76. min. prodloužil Nevosadův trestný kop hlavou střídající Koranda do horní části brankářské konstrukce. V závěru se obrovské horko podepsalo na všech přítomných a zápas se dohrál v poklidu.
 
FC Mariner Bavorovice - Sokol Křemže  4:0 (1:0) / 12. 5. 2012
Kanonýr Kováčik našel společnou řeč s tvořivými záložníky Bavorovic a na hře i výsledcích je to znát. Od prvého hvizdu bylo zřejmé, že se nepotvrdí zákulisní „informace“ a favorit body neodevzdá.
Od první minuty se bavorovičtí tlačili do útoku, ale pozorní hosté velmi dobře bránili a i v přechodu do útoku dokazovali že mají na víc, než odpovídá jejich umístění v tabulce. V sedmé minutě brankář Linha s námahou vyrazil Nevosadův pokus z hranice šestnáctky a po čtvrthodině vyřešil i samostatný nájezd Kováčika. Těsně před odchodem do šaten napálil Kapri balon z třiceti metrů a ten s pomocí teče zapadl přesně k tyči – 1:0.
Hned v úvodu druhé půle se vydal na výlet od půlky Novosad a přesnou přihrávkou vybídl Kováčika ke změne skóre – 2:0 Po hodině hry hlavičkoval hostující Štefl po závaru před bavorovickou brankou, avšak Gulaš zastoupil svého golmana. S ubývajícími minutami hostům zjevně docházeli síly a domácí se začali stále více prosazovat. V 70. min. Babka narazil Nevosadovi, jeho střelu brankář vyrazil a pohotový Kováčik dorazil na 3:0. Kováčik v 85.min. dokonal čistý hattrick, když přesně hlavou umístil Záveského centr od lajny – 4:0.
 
FC Mariner Bavorovice B – Sokol Dubné 2:0 (2:0) / 12. 5. 2012
Na těžkém terénu se hrál vyrovnaný zápas. V 8. minutě poslal první pozdrav mezi dubenské tyče Slípka z třiceti metrů a o pět minut později krásně vysunul kolmou nahrávkou Šefčík Seethalera, který však z první nastřelil pouze brankáře. Ve 32. min. si oba hráči tuto akci zopakovali jako přes kopírák, avšak tentokrát již byl Seethaler úspěšný. V poslední minutě prvé půle utekl po levé straně Pleskač a centr s pomocí beka hlavičkoval do saka Hlavatý.
Těžký terén po dopoledním lijáku rychle hráčům obou celků ubíral síly a tak se fotbalovost ze hřiště vytratila. Dpmácí pozorně bránili náskok a k několika nadějným situacím se dostali Seethaler s Hlavatým. V 81. min. našel R.Kubíček ve vápně J. Smejkala ml. a ten buzerem přes obránce minul branku. Tři minuty před koncem fotbalový účet uzavřeli hosté, když volný přímý kop z 16 metrů v jejich podání skončil těsně vedle.
 
Sokol Žabovřesky – FC Mariner Bavorovice B   0:4 (0:2) / 5. 5. 2012
Hrálo se téměř za stálého deště, který ve druhém poločase přešel do průtrže mračen, což kupodivu neubralo na pro III. třídu překvapivě kvalitní hru na obou stranách.
Domácí prvních deset minut na nás vlítli s velkým sebevědomím, ale jejich tlak zchladil Seethaler, který hlavou vymetl šibenici po zkušeném prodloužení J. Smejkala. Poté se hrálo víceméně ve středu pole. Ve druhé polovině poločasu domácí opět hosty trochu zatlačili, ovšem kromě deště přišla další sprcha. Zdánlivý Chaloupkův odkop "nazdařbůh" neomylně vysunul do brejku Seethalera, který si nádherně přehodil svého beka a poté zkušeně kolem brankáře poslal hosty do dvoubrankového vedení. V prvním poločase měl ještě na hlavě třetí gól J. Smejkal, ale střílený centr zprava hlavičkoval mimo. Domácí, byť opticky snad mohli mít navrch, na bránu P. Smejkal vystřelili jen dvakrát, s to vždy do jeho náruče.
Do druhé půle Žaby nastoupily s odhodláním nepříznivý stav změnit, ale nepodržel je brankář, když po prodloužení dlouhého míče hlavou J. Smejkalem mu vypadl míč z náruče a důsledný Hlavatý toho využil a upravil na 0:3. Poté ještě P. Smejkal spolu s disciplinovaně a dobře hrající obranou vyřešil dvě šance domácích, aby 15 minut před koncem Pleskač dodržel svou normu - co zápas, to gól - a krásnou střelou Žaby dorazil (jak ihned po gólu Pospíšil trefně poznamenal: "A je po nich!").
Celkově to bylo herně, gólově i výsledkově velice vydařené utkání celého mužstva, z něhož je třeba vyzvednout výkony zejména Seethalera a Pospíšila. Dobře zahráli také Koláček, Chaloupka a své odkopal také Trnka.

SK Dobrá Voda - FC Mariner Bavorovice   1:5 (0:2) / 5. 5. 2012
Hned náš první útok přinesl ovoce, když se v brejku prosadil Kováčik. Ve 29. min. centroval do vápna Šefčík, Slípka hlavičkou vrátil míč Korandovi a ten z rohu šestnáctky volejem nezadržitelně skóroval na zadní tyč. O minutu později byl pomezním rozhodčím vykázán z lavičky trenér domácích Hanel a dobrovodští zahrozili nebezpečnou střelou z dálky. I druhá půle začala naší obrovskou šancí, když Záveský trefil za již překonaným brankářem dobře postaveného beka. V 57. min. prostřelil Kováčik z 12 metrů gólmana potřetí. V 60. min. kopali domácí penaltu za faul ve skrumáži u brankové čáry a Neubauer ji s přehledem proměnil. Domácí začali vystrkovat růžky, ale Věneček dvě velké příležitosti zlikvidoval. V 76. min. skončil velký závar před dobrovodskou bránou banánem Korandy po chybě brankáře. V 82. min. dorazil favorita Záveský, který obešel obránce i brankáře  a z úhlu zavěsil do prázdné kisny.
 
FC Mariner Bavorovice B – Mír Dívčice  6:0 (4:0) / 28. 4. 2012
Na hřišti se potkala mužstva z opačných pólů tabulky a na hře to bylo znát. Hned v sedmé minutě propálil špatně postavenou zeď z 25 metrů výstavní dělovkou Pleskač a určil tím ráz dalšího vývoje mače. Dívčice byly zcela neškodné v útočné fázi a jen zbrklost domácích hráčů udržovala nejtěsnější vedení. Ve 41.min. se parádně trefil ze 17 metrů pod břevno Koranda a spustil lavinu. Hned o minutu později centroval zleva Hlavatý a hlavička P. Smejkala znamenala navýšení skóre. Těsně před odchodem do šaten  další vydařená střela hlavou v podání J. Smejkala po rohovém kopu uzavřela poločasový účet.
I ve druhé půli měli hru plně ve své moci domácí, zvláště když v 54. min. vybídl k brejku Kuchař M. Kubíčka, který skóroval na zadní tyč. Po hodině hry se do prvé šance po brejku dostali i hosté, ale jejich snahu ukončilo nepřesné zakončení. To na druhé straně v 62. min. střílel z vyložené šance Kuchař a odražený míč zametl do klece Pleskač. V závěru domácí silně zvolnili tempo a dívčičké pustili do několika příležitostí, avšak Věneček si zachoval čisté konto.
 
FC Mariner Bavorovice – Dříteň  4:0 (2:0) / 28. 4. 2012
V průměrném zápase v bavorovické obraně nastoupili pendlové z béčka, jelikož se  poslední dobou nějak nedostává lidí, a obranná řada pod tlakem chvílemi hořela. Na straně soupeře však až na výjimky chyběla kvalita a tak Věneček uhájil nulu. Záloha i útok však své dříteňské protějšky přehrály a výsledkem je vysoká výhra.
Po nudné půlhodině hry domácí rozjeli akci po ose Slípka – Šefčík a posledně jmenovaný krásně vysunul za beky Korandu , který zcela osamocen prostřelil dříteňského Pospíšila – 1:0. O čtyři minuty byl po rohovém kopu Záveského a voleji Šefčíka faulován ve vyložené šanci Kováčik a sám postižený s přehledem proměnil pokutový kop – 2:0. Mírná bavorovická převaha byla do přestávky korunována brankami a pohodlným náskokem.
I na začátku druhé půle se hra přelévala z jedné strany na druhou, pár střel pochytali jistí gólmani. V 73. min. udeřilo potřetí, když Záveský křižně přihrál Korandovi, jenž se na pravém křídle uvolnil a vyzval ideální náhrou ke skórování Kováčika – 3:0. O dvě minuty později zatáhl balon Kováčik a přesně ve vápně našel Slípku, který nezaváhal – 4:0. Těsně před koncem se ještě Záveský pokusil přechytračit vyběhnuvšího brankáře Pospíšila, ale ten stačil lob z poloviny hřiště doběhnout a zneškodnit. Po třetím banánu hosté rezignovali a domácí v poklidu dotáhli mač do vítězného konce.
 
Semifinále Poháru Ćeské Pošty
FC Mariner Bavorovice – Netolice   11:0 (5:0) / 25. 4. 2012
Domácí vlítli do semifinále jako uragán a než se hosté vzpamatovali prohrávali po první čtvrthodině o dvě branky. V sedmé minutě Záveský elegantně přehodil z rohu šestnáctky Holuba a autorem druhého gólu byl opět, když ve 13. min. dorazil gólmanem vyraženou tvrdou střelu Kováčika. Domácí překypovali energií a sršeli fotbalovými nápady, zvláště když ve 24. min. povýšil Kováčik vedení po samostatné akci petelicí k tyči a o pět minut později tentýž borec prostřelil brankáře počtvrté. Hosté zcela rezignovali a některým podařeným akcím pouze přihlíželi jako ve 40. min., kdy situaci dva na jednoho řešil Záveský přihrávkou na lépe postaveného Kováčika.
Do druhé půle nastoupil do branky Netolic třiašedesátiletý Bárta, ale domácí plejeři neprojevili dostatek úcty ke stáří a ani obrana svému veteránovi moc nepomohla. Po další krásné kombinaci střílel v 51. min. ve finále k tyči z dvaceti metrů Hadač, o tři minuty později zakončil své sólo kličkou brankáři Koranda a plodnou pětiminutovku zakončil pohotovou dorážkou Kováčik. V dalších stoprocentních příležitostech selhali Šefčík a střídající Propš, ale brankostroj se zastavil pouze na chvíli. Šefčík svoje selhání napravil v 79. min. po přihrávce Kováčika a jubilejní desátý banán si připsal na své konto kanonýr Kováčik, kterému krásně naservíroval balon Babka. Střelecké hody ukončil osm minut před koncem přesnou koncovkou Slípka.
 
SK Úsilné - FC Mariner Bavorovice B 0:2 (0:1) / 21.04.2012
Od začátku zápasu se snažili bavorovičtí hráči o kombinační hru, se kterou se ale proti pěkně od podlahy hrajícímu soupeři těžko prosazovali. Ve 3. min. se po trestném kopu vrátil míč k Pleskačovi, jehož pohotovému voleji chyběly centimetry. Domácí borci hrozili pouze při standardních situacích a tak po půlhodině hry se po kolmici od L.Kubaty ocitl sám před brankářem Hlavatý, jehož bomba skončila na břevně. Vzápětí neplatila branka Propše po údajném faulu Hlavatého a trefa P. Smejkala kvůli spornému ofsajdu. Ve 40. min. otevřel skóre z trestného kopu ze 32 metrů přesnou střelou do pravého víka Pleskač.
V 56. min. vedení pojistil Propš, který po rohu zblízka propasíroval míč do sítě. Domácí se začali tlačit více dopředu, avšak hlavička ve stoprocentní šanci cestu mezi tyče nenašla a deset minut před koncem skončil tečovaný balon na tyči kisny, hájené dobře J.Smejkalem. V závěru se více muvilo než hrálo, takže hosté si odvezli všechny body.
 
Jiskra Nová Bystřice - FC Mariner Bavorovice   2:5 ( 1:3) / 21.04.2012
Ve 13. min. po Trnkově minele Věneček nadvakrát vychytal domácím brejk a po rychlém rozehrání se míč přes Záveského dostal k volnému Kováčikovi, který udělal kličku vysunutému brankáři a ze 30 metrů elegantně zavěsil. Ve 27. min. v dalším ataku do rozhozené obrany Kováčik zleva našel Korandu a ten prostřelil lapáka na 0:2. Tři minuty před půlí krásně domácí Havel zatočil trestný kop do šibenice a snížil. Hned z protiútoku Klíma našel před bránou Kováčika, jenž udělal tři soupeře včetně brankáře a vrátil bavorovickým dvougólové vedení.
Deset minut po přestávce se zpět do zápasu dostali hráči Bystřice, když po závaru v našem vápně snížil volejem Pacholík. V 72.min. byl faulován ve vápně Kováčik a nařízenou penaltu sám proměnil. Deset minut před koncem Slípka adresuje autové vhazování opět na Kováčika a ten se trefil z dvaceti metrů přesně k tyči.
Konečně naši borci v oslabené sestavě zabrali. Nad obětavým a bojovným výkonem  všech hostujících borců vyčníval Věneček, který nás párkrát podržel v kritické situaci, v záloze se po delší době předvedl parádním výkonem Záveský ( bezkonkurenčně nejlepší hráč na place ) a v roli zakončovatele se výtečně prezentoval Kováčik.
 
FC Mariner Bavorovice B – Borek  1:0 (0:0) / 14. 4. 2012
Fanoušky zajímalo, zda se rezerva oklepala po debaklu v Nemanicích. První střelu na bránu vyslali hosté, ale potom začali úřadovat domácí. Ve 20. min. na Seethalerův centr napříč vápnem nikdo nenaběhl. O minutu později Hlavatý přiklepl P.Smejkalovi, jehož poku beci dokázali zblokovat. Ve 28.min. další průnik Seethalera a P.Smejkal placírkou ve vyložené šanci selhal, o sedm minut později se neujala ani jedovka Pleskače a o další minutu nato byl samostatně postupující Hlavatý faulován na hranici pokutového území, ale Seethalerův volný přímý kop lapák z Borku vychytal.
Ve druhé půli se náš tým z trávníku úplně vytratil a rychlí borečtí hráči se dostávali do brejkových šancí. Snad největší propásli  79. min., kdy se ve třech sami řítila na Věnečka, avšak ve vápně  tak dlouho otáleli se zakončením, až jim Trnka mičudu ukopl. V 81. min. rychle zatáhl míč na soupeřovu polovinu Burda a poslal do úniku Seethalera, jehož zpětnou náhru přetavil zcela volný Hlavatý v rozhodující zásah.
 
FC Mariner Bavorovice – SK Ševětín  1:2 (0:1) / 14. 4. 2012
V Bavorovicích se dopoledne odehrávalo vyrovnané střetnutí, ve kterém se domácí hráči snažili o kombinační hru a hosté spíše spoléhali na brejky. Markantní rozdíl se ukázal ve střelecké produktivitě, jelikož Bavorovicím chyběla střelba z dálky a vůbec jakékoliv pokusy o ohrožení brány soupeře.
V 5. min. po rohovém kopu Záveského ráně chyběl pověstný chloupek, na druhé straně hosté roh v 18. min. využili a P. Novotný po závaru prostřelil vše, co mu stálo v cestě. O pět minut později nestárnoucí štírek Vokurka hlavičkoval nad brankovou konstrukci. Ve 24.min. tečuje Záveského trestňák Šefčík hlavou mimo a o chvíli později zůstal nevyužit Babkův centr do ševětínské kuchyně. Ke konci poločasu ještě Věneček vytěsnil dvě nebezpečné jedovky Novotných.
Ve druhé části se domácí snažili o vyrovnání, ale Šefčíkova i Slepkova hlavička cíl minula. V 75. min. vystihl Vokurka Jakešovu nepovedenou malou domů, ale Věneček požár uhasil včasným vyběhnutím. V 84. min. L. Novotný nejistě zachytával Kováčikův centr zprava a míč mu Koranda hlavou vyrazil do sítě na vyrovnávající branku. V 87. min. po diskutabilním faulu prostřelil z volného přímého kopu z úhlu R. Novotný vše před sebou a zajistil Ševětínu tři body.
 
Slavoj Hrdějovice - FC Mariner Bavorovice  0:0 / 7. 4. 2012
V Hrdějovicích u tratě viděli diváci do přestávky zahazování šancí v podání bavorovických plejerů. Ve 14. min. přehodil Záveský z půlky špatně postaveného brankáře, ale i brankovou konstrukci, ve 24. min. si na brankáře nepřišel Koranda, vzápětí neuspěl ani Kováčik a ani další nadějné pokusy hostujících hráčů v černém neskončily. V 56. min. se ke slovu dostali i domácí hráči, avšak z trestným kopem z 26ti metrů si Věneček poradil. Hra se začala přelévat od jedné brány ke druhé a více šancí měli opět hosté. Za zmínku stojí asi dvouminutový závar v domácím pokutovém území, zakončený Záveského křížnou střelou těsně mimo tyče a nepřesný Jakešův pokus deset minut před koncem po penaltovém faulu bez míče na Kováčika. Hrál se velice pohledný fotbal, v němž mělo mírně navrch hostující mužstvo, které opět zradila střelba a nedůraz v koncovce.
 
SK Nemanice - FC Mariner Bavorovice B  5:0 (1:0) / 7. 4. 2012
V prvém dějství se oba celky z čela tabulky snažily o kombinační hru, které však chybělo přesné zakončení. V šesté minutě se prezentoval pěknou střelou k tyči z 25 metrů L.Kubata, pozorný brankář však směr střely vystihl. Na druhé straně vydařená střela Urbánka ve 24. min z hranice vápna znamenala vedení domácích barev. V brance hostů nastoupil hráč z pole Pospíšil a vynikl zejména při samostatném ataku Dubského pět minut před přestávkou. Na začátku druhého poločasu udeřilo hned dvakrát v pokutovém území bavorovické rezervy, když po rohu se trefil Kubát a následně vedení zvýšil Kochlöfl krásnou střelou z třiceti metrů. V 65.min. Motl z dorážky definitivně rozhodl a ke konci mače dobré úrovně se projevila lepší fyzická kondice nemanických borců, kterou v 75. min. okořenil střelou z vápna Kubát.
 
 
FC Mariner Bavorovice – Centropen Dačice  0:3 (0:1) / 31. 3. 2012
Domácí tým vstoupil do zápasu pěkně od podlahy, když hned ve druhé minutě po Gulašově centru a Novákově přiklepnutí Slípka z malého vápna trefuje pouze nohy brankáře. O chvíli později Záveského střelu z patnácti metrů gólman s námahou vyráží a následnou Babkovu střelu napříč pokutovým území nikdo nedorazí. Výbornou domácí čtvrthodinku zakončil v další velké příležitosti opět Slípka střelou těsně vedle. Ve 36. min. trefuje Kováčik z deseti metrů pouze brankáře a Babkova dorážka jde mimo tyče. Hosté hned z první přímé střely mezi tyče slaví, když po pěkné kombinaci se trefuje Jindra přesně k tyči.
Po pěti minutách druhé půle dostává hostující celek možnost kopat pokutový kop a Kiessling šanci využívá. Bavorovické vývoj zápasu zřejmě zaskočil a kolem šedesáté minuty musí čelit zvýšené aktivitě  dačického družstva. Věneček vystihl samostatnou akci Mikšíčka a poradil si i z nebezpečnou ránou Celého. V 82. min. si naběhl na Haluškovu přihrávku za obranu Kováčik a nikým neohrožován před T.Ferdanem pálí nad břevno. Co víc si mohl bavorovický kanonýr přát. Třešničkou na dortu se stala pro vítěze poslední minuta, když jeho borci nejprve nastřelili tyč, aby se povedenou dorážkou zapsal do listiny střelců M.Ferdan.
Zápas řídila vynikajícím způsobem  trojice rozhodčích ze Strakonicka.
Branky: 41´ Jindra, 51´ Kiessling (PK), 90´ M.Ferdan.
ŽK: 62´ M.Kubíček, 78´ Gulaš, 90´ Kováčik – 17´ Mikšíček, 88´ Černý
Rozhodčí: Kostka, Synovský, Hoch ml., 40 diváků
Sestava Bavorovic:  Věneček – Kapri ( 79´ Haluška ), Granov ( 51´ M.Kubíček ), Novák, Guklaš – Babka, Šefčík, Slípka, Jakeš – Záveský, Kováčik

 
SK Čtyři Dvory - FC Mariner Bavorovice  3:3 (3:3) / 12. 11. 2011
Hosté vtrhli do zápasu jako uragán. Hned ve druhé minutě zahodil vyloženou šanci Baščevan a o sedm minut později po zatáhnutí zprava a tečovaném centru v podání Babky Nevosad merunu zkrotil a zavěsil k tyči. Ve 14. min. se prosadil v šestnáctce Záveský a zvýšil na 0:2. Ve 20. min. prošla tečovaná střela Havelece Nováčkovi mezi nohama, ale další brejk Babky ve 25. min. doklepl do sítě Baščevan. Nadějné vedení naši borci do přestávky neudrželi, protože ve 40. min. po chybě poslepované obrany Jiránek obešel i Nováčka a snížil a o dvě minuty později vyrovnal po centru zleva Staněk.
Druhá půle se nesla ve znamení zdánlivé spokojenosti s výsledkem od obou protagonistů a tak za zmínku stojí pouze neuznaný gól domácích v předposlední minutě pro postavení mimo hru. Lze konstatovat, že vstřelit na hřišti soupeře tři banány a nevyhrát je také umění. Obrana nepůsobila nejjistějším dojmem a své slabší okamžiky si vybral též brankář. Odehrát kvalitně 25 minut z celého zápasu nestačí ani na poslední mančaft tabulky. Bavorovičtí tak podzim ukončili více než rozpačitě.
 
Vrábče - FC Mariner Bavorovice B   1:1 (1:0) / 5. 11. 2011
Předem bych chtěl touto cestou poděkovat bavorovické ikoně P. Smejkalovi za zaslání podkladů k referátu. Zápas byl hrán na těžkém a hrbolatém terénu, který však nevadil hostům v pohledném kombinačním fotbale. V rozletu je však zabrzdil nepřesný rozhodčí Feitl, který odpískal ve 20. min. Propšovi na hranici šestnáctky zcela nesmyslně faul a z nařízeného přímého kopu vymetl Knytl šibenici. Protože do přestávky zahodil tutovku Trnka do šaten se šlo veseleji domácím.
Po přestávce se přesunul z brány do pole P. Smejkal a hned po dvou minutách po Pleskačově centru ze standardy trefil tyč a vzápětí po bratrově příhře protlačil balon do sítě. Od vyrovnávací trefy existovalo na hřišti pouze jedno družstvo a při vrábečských stáli všichni svatí, když vyložené šance postupně zahodili dvakrát Seethaler, dále J. Smejkal a Pleskač. Za zmínku též stojí střely Koláčka a nestárnoucího Lysiny. Nakonec domácí remízu s vypětím všech sil uhájili.
 
SK Lišov - FC Mariner Bavorovice  2:3 (1:2) / 5. 11. 2011
Začáteční mírná převaha hostů přinesla pouze šanci na kopačce Záveského. Ve 13. min. si naběhl Bouchal na přihrávku zleva a trefil přesně k tyči. Ve 32. min. došlo k zajímavé situaci, když nejlepší hráč domácích brankář Roden zahrál rukou mimo vápno, ale spatřil pouze kartu barvy žluté. Hosté se dále snažili, ale domácí defenzíva pracovala bezchybně. Ve 43. min. prošel Pospíšilův centr až na Baščevanovu hlavu a Roden kapituloval. O minutu později ovšem vychytal v samostatném nájezdu Nevosada, aby těsně před odchodem do šaten nestačil na trojnásobný pokus Baščevana.
V 65. min. minul po dobře provedeném signálu branku agilní Bouchal, na druhé straně prudkou Babkovu dorážku zpacifikovali beci na brankové čáře. Ten se dočkal v 77. min., když krásně trefil hlavičkou Korandův centr do protipohybu gólmana. Hned z protiútoku překvapila Věnečka další Bouchalova jedovka, kterou vyrazil s pomocí tyče. Na druhé straně vyškrábl domácí ochránce svatyně Nevosadův trestný kop do šibenice. Dvě minuty před koncem vyústily zmatky v bavorovickém pokutovém území v Kubíčkův faul na Macha a proměněnou následnou jedenáctkou Kočvarou. Vydřené vítězství  hostující tým nejen uhájil, avšak těsně před koncem mohl výhru pojistit Záveský, který ve vyložené šanci Rodena nepřechytračil.
 
 
 
FC Mariner Bavorovice B  – Praktic FC Pištín  4:2 (1:1) / 29. 10. 2011
Od začátku se domácí tlačili do ofenzívy, ale pištínská ekipa bránila pozorně a důsledně. Ve 35. min. dokonce šli hosté do vedení, když Vávra s pomocí teče zužitkoval ojedinělý protiútok. O pět minut později vzal na sebe zodpovědnost Seethaler a z otočky vyrovnal na poločasových 1:1.
V 54. min. zahrával Seethaler VPK metr za hranicí šestnáctky a mičudu zatočil přesně. Po hodině hry se do šance dostali i hosté a Burda musel hasit na brankové čáře. V 65. min. dokonal hattrick Seethaler, když se trefil po rohovém kopu. Deset minut před koncem překvapil polostřelou polocentrem Věnečka pištínský Čapek, ale minutu před koncem po brejku uklidnil lídra soutěže Hlavatý.
Ve čtvrté sezoně ve třetí třídě se dostala bavorovická benfika poprvé na samotný vrchol tabulky.
Bavorovice B: Věneček – Kapri ( 62´ Lysina ), Trnka, M. Kubíček ( 46´ Haluška ), Trnka, Pleskač – Blažek, Jakeš, Seethaler, Burda – Hlavatý, J. Smejkal ( 46´ Propš).
 
 
FC Mariner Bavorovice – FK Olešník  0:1 (0:1) / 29. 10. 2011
V prvé půli se hrálo převážně mezi šestnáctkami s minimem přímých střel na bránu. Nejnebezpečněji ohrozil bránu domácí Nevosad ve 21. min., ovšem matador Matoušek byl na místě. Ve 45. min. Nováčkovi vypadl centr z náruče a hostující Nýdl dotlačil merunu do sítě.
Ve druhé části se bavorovičtí tlačili do útoku, bojovali, ale klid na kopačkách jim vývoj stavu zápasu nepřinesl. Střelbu obstarával pouze kapitán Novák a tak vzruch přinesla až 77. minuta. To střídající harcovník Propš našel přesně na hranici vápna Kubíčka, ten nastřelil břevno a dorážku z pěti metrů poslal vysoko nad. Minutu před koncem řádné hrací doby využili hosté okénko v obraně zoufale útočících domácích, ale dva osamělí olešničtí hráči kombinovali před Nováčkem tak dlouhou, až je o míč připravil.
Ve vyrovnaném derby slavil nakonec šťastnější tým, avšak střelecká chuť ze začátku podzimu se u bavorovických plejerů vytratila a ve vytváření šancí též pokulhávají.
Bavorovice: Nováček – Kubíček, Trnka, Novák, Pospíšil – Bartuška, Jakeš, Záveský ( 46´ Kapri ), Nevosad – Babka, Baščevan (65´ Kuchař, 76´ Propš).
 
Mokré - FC Mariner Bavorovice B  2:3 (0:2) / 22. 10. 2011
Začátek zápasu týmů z čela tabulky byl šokující hlavně pro domácí matadory. Ve druhé minutě napálil Pospíšil balon ze vzdálenosti 25 metrů z volného kopu a ten skončil v síti. O dvě minuty později prostřelil nejistého domácího brankáře Hlavatý. Dvoubrankové vedení bylo pro Mokré signálem k mohutné ofenzivě, ale Věneček v kleci doslova čaroval. Ke konci poločasu se ke slovu dostali i hosté, ale ani Jakeš ani Baščevan neuspěli.
Co se domácím nedařilo celý první poločas, stihli během 240 vteřin deset minut po obrátce. U obou tref figuroval Houska, když nejdříve zúročil hlavou centr z pravé strany a pak vyrovnával dorážkou zblízka. Koncepce bavorovických tak vzala za své, ale chytrým kouskováním hry a čekáním na příležitost hosté utnuli brankový příděl namlsaných domácích. Pět minut před koncem po neskutečném závaru ve vápně domácích dotlačil míč do sítě Pleskač a vydřené vítězství už bavorovičtí uhájili.
 
 
FC Mariner Bavorovice – SK Zliv   1:1 (0:0) / 22. 10. 2011
První půle v husté mlze nepřinesla žádný excelentní fotbal. Druhé dějství přineslo bavorovický tlak, ale gól padl na druhé straně. V závěru domácí stačili pouze srovnat ze standardky. Zdá se že hosté pod vedením nové trenérské dvojice Boubal – Hule chytili druhý dech.
První poločas nepřinesl žádný oku lahodící výkon ani z jedné strany. První šanci v osmé minutě vychytal Věneček v bráně domácích, za domácí spálil vyloženou šanci Záveský ve 24. minutě a o dvě minuty později trefil z rohu šestnáctky Nevosad břevno.
Po několika bavorovických šancích zatáhli zlivští útok po pravé straně a centr trefil Bican přesně hlavou. Bavorovičtí navýšili tlak, avšak Hadačovy střely se neujali. Po faulu na tohoto hráče pět metrů před vápnem vyrovnal specialista na trestné kopy Bartuška. Závěr přinesl tutovky na obou stranách.. Nejdříve v 86. min. vychytal Bicana v samostatném nájezdu Věneček a o minutu později jde Baščevanova hlavička těsně vedle. V závěru hosté za cenu žlutých karet prodlužovali zahrání volného kopu až do závěrečného hvizdu.
 
FC Mariner Bavorovice B - Chrášťany  3:1 (1:1) / 15. 10. 2011
Na bavorovickém pažitu se představila ambiciózní jedenáctka se slušnou kopací technikou i taktikou hry. Bohužel po zahození dvou šancí začali chrášťanští hráči stále více diskutovat než hrát a předvádět líbivou hru. Hned v desáté minutě se vysunul Blažek do rohu šestnáctky a přesný zpětný centr přetavil Hlavatý ve trefu do prázdné brány. O tři minuty později bylo srovnáno když po Kuchařově nepovedené kličce usměrnil míč do sítě ve skluzu. Tím byla v prvém dějství munice na obou stranách vystřílena.
V 55. min. se střídající Nevosad rozběhl k nevídanému šedesátimetrovému sprintu přes tři protivníky zakončenému po kličce brankáři přesnou střelou z úhlu. V 69. min. se trefil opět Nevosad z pokutového kopu za faul na pronikajícího P. Smejkala. Na druhé straně technická Svatošova střela o dvě minuty později skončila na břevně a týž hráč se postaral o vzruch těsně před koncem mače. Nejprve mu Věneček zázračně vyrazil tutovku z šesti metrů, aby o chvíli později putoval pod sprchy za nesmyslný likvidační faul ve středu hřiště.
 
Lokomotiva České Budějovice - FC Mariner Bavorovice  2:1 (0:0) / 15. 10. 2011
První poločas byl herně krajně neurovnaný. Zpočátku se do útočení více tlačili bojovní domácí, ale postupem času se začala karta obracet. Ve 38. min. vyráží brankář domácích Záveského trestný kop, z následného rohového kopu v největší šanci do půle Nevosadovu střelu hlavou vyhlavičkovává na brankové čáře budějovický bek.
Druhá polovina zápasu začíná nastřelenou přední tyčí Babkou po dalším rohovém kopu. Tato šance nastartovala narůstající tlak hostujícího mužstva a zahazování příležitostí. V největších šancích se ocitli Baščevan, Novák a Kubíček, ale ani jednomu nebylo souzeno zamířit hlavou přesně. Kolem osmdesáté minuty vyrobili naši beci dvě fatální chyby a domácí šli po úspěšných brejcích v podání Diviše a Rossmanna  do dvoubrankového vedení. Závěrečný zoufalý tlak přinesl pouze Baščevan snížení hlavou po Záveského centru na zadní tyč.
 
 
FC Mariner Bavorovice B – SK Koloděje nad Lužnicí  6:0 (2:0) / 8. 10. 2011
V odpoledním zápase narazila rezerva na běhavého a technického soupeře, který ovšem taktiku nechal v šatně. Nechali jsme soupeře hrát a tvrdě trestali chyby a naivitu soupeře. V 7. minutě se parádně trefil z volného přímého kopu Pospíšil, o chvíli později spálil šanci Hlavatý a největší příležitost hostů zmařil razantním odkopem před dotírajícími protihráči po vyraženém centru P. Smejkalem Pospíšil. Těsně před pauzou si naběhl do volného prostoru před šestnáctku Haluška a nekompromisně zvýšil jedovkou k tyči.
O přestávce se do domácí kisny postavil Bürger, P. Smejkal nahradil v poli Kuchaře a vydařená druhá půle mohla začít. Přesně po hodině hry se trefil bombou ze třiceti metrů Seethaler a v 68. min. našel Trnka opět zcela volného Seethalera. Kolem pětasedmdesáté minuty několikrát zahrozili i hosté, avšak Bürger byl pozorný. Závěr již byl zcela v moci domácích, když v 81. min. zvyšuje nadvakrát Hlavatý a v 86. min. uzavřel účet zápasu opět Seethaler po přesné náhře do volného prostoru.
 
FC Mariner Bavorovice – SK Slávia České Budějovice  2:1 (2:0) / 8. 10. 2011
Od začátku střetnutí byla iniciativa na domácích kopačkách. V 19. min. po rohovém kopu výborný Nováček zachytil centr, rychle vyhodil balon na Bartušku a ten ideálně namazal Kubíčkovi, který prostřelil Mráze v brance hostů. Ve 27. min. Kubíček vrátil Bartuškovi finální přehrávku a ten po uklouznutí gólmana míč uklízí do prázdné klece. I nadále se bavorovičtí tlačili do útoku, snad největší šanci na rozhodnutí zápasu spálil ve 36. min. Baščevan, jenž hlavičkoval pouze do náruče brankáře.
Ve druhé půli vydrželo domácím nasazení pouze deset minut. Budějovičtí vycítili šanci na zdramatizování mače, zvláště když  v 64. min. kapitán Dvořák přetavuje Turkův rohový kop v branku. Hráči hostů se tlačili do vyrovnání stavu a domácí úplně vyklidili arénu. Naštěstí slávističtí kanonýři  neoplývají zrovna přesností, takže největší šanci spálil v 77. min. Turek a důležité tři body nakonec zůstaly u Vltavy. Je ale s podivem jak bavorovická mládež dokáže zcela jasný mač zdramatizovat do infarktového závěru.
 
Sokol Dubné – FC Mariner Bavorovice B  1:0 (1:0) / 2. 10. 2011
Hned v desáté minutě šli domácí hráči do vedení, když propasírovali míč do šestnáctky na volného Kudláčka a ten nezaváhal. Od této chvíle se dubenští soustředili na hájení hubeného náskoku formou zdržování, zakopávání míčů a zvýšenou tvrdostí v osobních soubojích.  Pár pěkných fotbalových okamžiků předvedlo pouze hostující mužstvo. Nejdříve Seethaler ve 28. min. obral na půli protihráče o balon a z třiceti metrů bez přípravy nastřelil padáčkem břevno, o čtyři minuty později nastřelil Jakeš tyč a odražený míč hlavičkoval J. Smejkal do vinglu, jeho pokus s pomocí břevna brankář odvrátil na rohový kop. Ve 36. min. si naběhl Trnka do volného prostoru a nečekaně vypálil ke vzdálenější tyči, kterou minul o chloupek.
Hned po pauze na sebe naposled v kladném smyslu upozornili domácí, ale pěknou petelici z 25ti metrů s obtížemi P. Smejkal vykryl. Postupem času se začalo více diskutovat než hrát, k naší velké škodě, protože aktivita byla zjevně na našich kopačkách. Navíc od 74. min. jsme hráli přesilovku po otřesném zákroku zezadu na Burdu. Ale několik zakončení Jakeše či Baščevana správný směr nenalezlo a tak se domácí mohli radovat ze tří bodů, bohužel fotbal zaplakal.
 
Sokol Křemže - FC Mariner Bavorovice  1:4 (1:2) / 1. 10. 2011
Hned ve 4. min. si na dlouhý centr naběhl domácí Edelman a z rohu šestnáctky parádně trefil volejem. Bavorovičtí se ze šokujícího začátku probrali velice brzy. V 11. min. vypadl Korandův centr Linhovi z náruče a dobíhající Nevosad vyrovnal do odkryté brány, o dvě minuty později další Korandův centr Baščevan hlavou přes celou bránu uklidil do sítě podruhé. Bohužel tím byl střelecký prach vyčerpán na dlouhé minuty, jelikož hosté zvolnili své tempo a z domácí ekipy hrozil pouze Edelman. V 19. min. našel Baščevan v pokutovém území Pleskače, jehož domácí kapitán Čondl stáhl očividně rukou k zemi, ale k překvapení všech přítomných píšťalka hlavního arbitra zůstala němá. Hosté zahrozili z trestného kopu Bartuškou a dvěma střelami Záveského, na druhé straně Jakešův kiks napravil Věneček  mezi tyčemi.
Na začátku druhé půle hrozili Bartuška a Nevosad z trestných kopů, na opačné straně ve výhodné pozici Edelman přehodil jak Věnečka, tak kisnu. V 75. min. Bartuškův prudký centr Záveský před brankářem lehce nadzvihl až do čeřenu. O pět minut později centroval Záveský a opět hlavičkou zvýšil Nevosad. V závěru už domácím zjevně docházeli síly, takže o prvém vítězství Bavorovic na hřišti soupeře nebylo pochyb.
 
FC Mariner Bavorovice – SK Čtyři Dvory  3:0 (1:0) / 28. 9. 2011
Před slušně zaplněným hledištěm měli domácí od první minuty navrch a brzy se ujali vedení. Zarputile bránící hosté však odolávali téměř hodinu než zápas dospěl k jednoznačnému finále. Bavorovičtí vtrhli na hřiště jako uragán a hned zkraje po Záveského centru trefil Novák břevno. V desáté minutě zahrávali domácí rohový kop a na centr Záveského si nejvýše vyskočil Nevosad a hlavou rozvlnil síť. I nadále se do šancí dostávali bavorovičtí, konkrétně Baščevan, Haluška, Jakeš či Záveský, ale hra se začali v poli opticky srovnávat. Hosté se prezentovali ve 31. min. pěknou střelou z trestného kopu z necelých třiceti metrů.
Hned zpočátku druhého dějství přímočarý útok domácích končí Baščevanovou nahrávkou a Haluškovou hlavičkou mimo tyče. V 52. min. si narazil Záveský s Baščevanem a umístěnou střelu na zadní tyč poslal nechytatelně do saka. Na čtyřdvorskou branku se začal valit útok za útokem, ale Polomčák chvílemi na brankové čáře kouzlil. V 68. min. nastřeluje Záveský z deseti metrů tyč a Bartuškovu dorážku gólman likviduje na poslední chvíli. V 74. min. se postavil míč na volný přímý kop specialista Bartuška a přesnou střelou přes zeď rozjásal domácí fanoušky potřetí. V 82. min. vyráží brankář Bartuškovu petelici na tyč a na druhé straně pět minut před koncem po ráně z 20 metrů zazvonilo břevno.
 
FC Mariner Bavorovice B – Sokol Žabovřesky  1:1 (1:0) / 24. 9. 2011
V zápase o první místo v tabulce se též spíše čekalo na chybu protivníka, ale akce domácích převažovaly. V šesté minutě tečoval Haluškovu náhru hlavou J. Smejkal mimo, další šance zmařil Pospíšil a Jakeš. Hosté se osmělili až ve 36. min. střelou z 22ti metrů, kterou Věneček s přehledem zlikvidoval. Minutu pře půlí našel Záveský na pravém křídle Hlavatého a ten vybídl ke skórování Halušku.
Ve druhé polovině mladé hostující mužstvo nenápadně začalo přebírat otěže zápasu do svých rukou. Bavorovičtí pozorně bránili, párkrát zahrozili bratry Smejkalovými a tak zasloužená remíza se zrodila v 74. min., kdy hostující Pokorný zatočil trestný kop přesně k tyči. V závěru se s vývojem zápasu uspokojili i ambiciózní hosté ze Žabovřesek.
 
FC Mariner Bavorovice  – SK Dobrá Voda  1:1 (0:1) / 24. 9. 2011
V první půli se hrál vyčkávací fotbal se snahou udělat minimum chyb. Bavorovičtí měli opticky ve středu pole více ze hry, ovšem před brankou byli dobrovodští hráči daleko nebezpečnější. Kromě několika závarů na obou stranách se do největší šance dostali hosté, když ve 35. min. Baštářovu vydařenou střelu z 35ti metrů Věneček vytlačil na břevno. O šest minut později se Dobrá Voda dočkala vedoucí trefy, protože trestný kop ze třiceti metrů dezorientovaný Novák poslal hlavou do vlastní brány.
Ve druhé půli se diváci dočkali podstatně většího vzruchu, zároveň se hra více přiostřila  a přibylo žlutých karet na obou stranách za fauly. V 64. min. hostující Hanousek likvidačním zákrokem poslal se zraněním vazů mimo hřiště Slípku a domácí se pomstili tím nejlepším způsobem. V 71. min. našel Baščevan na krajnici pokutového území Nevosada, ten udělal obránci kličku a nezadržitelně skóroval. V závěru zápasu se iniciativa přestěhovala definitivně na kopačky domácích, hosté již pouze odkopávali a zdržovali hru pomalou rozehrávkou. Sedm minut před koncem řádné hrací doby zazdil obrovskou šanci po rohu na zadní tyči Kapri, Záveského střela z bezprostřední blízkosti šla mimo tyče a ve druhé minutě prodloužení Novákovu tutovka hosté vykopávali z brankové čáry.
 
Mír Dívčice – FC Mariner Bavorovice B  1:1 (1:0) / 17. 9. 2011
Zápas se hrál téměř souběžně s Áčkem a tak velmi rychle. Domácí se po půlhodině hry ujali vedení Kurážem  a  rychlých protiútoků spálili dost šancí. Bavorovičtí se snažili o vyrovnání a dvě minuty před koncem se jim to povedlo zásluhou Seethalera. Těsně před koncem mohli i oni inkasovat, ale zachránila je tyč.
 
Dříteň - FC Mariner Bavorovice  2:2 (0:0) / 17. 9. 2011
Naše borce opět nezastihl začátek zápasu v nejlepším rozpoložení. Domácí, jakoby ani neměli na svém kontě nula bodů, na nás vlítli a ve 4. min. Slepička nastřelil z trestného kopu z dvacetimetrové vzdálenosti tyč. Postupem času jsme hru srovnali a první vážnou hrozbu pro domácí branku představovala dvojice Slípka – Záveský, ale posledně jmenovaný v nadějné pozici bránu netrefil. První půle přinesla neskutečnou holomajznu s minimem fotbalových akcí.
Ani vstup do druhého dějství se nám nepovedl a v 48. min. Věnečka prostřelil ve vápně Marek. Vedoucí branka dřiteňských nás konečně nakopla a najednou nás bylo plné hřiště. V 51. min. byla sražena Bartuškova hlavička na roh a z něj opět tentýž hráč hlavičkoval těsně nad. V 59. min. Slípka hlavou přetavil centr z levé strany ve vyrovnávací gól a o dvě minuty později Záveský v úniku dokončil obrat přesnou střelou podél brankáře Pospíšila. Zanedlouho odmítl Hadač pojistku, když jeho volej z malého vápna skončil vedle tyče. V 71. min. ještě zahodil svou šanci Baščevan a pomalu jsme se začali soustředit na uhájení hubeného vedení. Bohužel tři minuty před koncem střídající Kapri podběhl centr od půle a náhle volný Štěch přehodil vyběhnuvšího Věnečka. Tentýž fotbalista zahodil v poslední minutě tutovku, jelikož z deseti metrů minul naštěstí naší klec.
 
FC Mariner Bavorovice B – SK Úsilné  7:0 (4:0) / 10. 9. 2011
Od začátku zápasu se hrálo pod bavorovickou taktovkou a silný tlak brzy přinesl ovoce v podobě banánů v síti Úsilného. Ve 13. min. přešel Haluška přes dva protihráče a přesně přistrčil do vápna J.Smejkalovi, pro kterého již nebyl problém otevřít skóre. Ve 25. min. postupoval Jakeš sám do útočného pásma a z dvaceti metrů napálil míč bodlem přesně k tyči  Ve 32. min. zahrával přímý kop z 25 metrů Seethaler a jeho pumelici brankář pouze vyrazil, pro důrazného Hlavatého již nebyl problém navýšit stav zápasu. Ve 37. min. si zpracoval na hranici šestnáctky míč opět Hlavatý a po čtvrté rozesmutněl hosty. Ve 40. min. se ocitli hosté ve vyložené šanci, ale střelu z bezprostřední blízkosti Věneček zázračně vyrazil.
Po pauze útočná snaha domácích přece jenom polevila ale šancí a gólů neubylo. V 67. min. se přesně trefil z dvaceti metrů Seethaler, o šest minut později ten samý hráč našel z volného kopu zprava na rohu pokutového území Pleskače, pro kterého nebylo problémem zakončit k tyči. Gólový účet dovršil znovu Seethaler, jenž těsně před brankářem tečnul dalekonosnou Koláčkovu střelu. Po brankových hodech se hráči béčka vyšvihli na druhé místo v tabulce bez ztráty kytičky.
 
FC Mariner Bavorovice – Jiskra Nová Bystřice  4:1 (1:1) / 10. 9. 2011
První poločas skončil zaslouženou plichtou podle úsloví každý chvilku tahá pilku. Do druhé poloviny zápasu bavorovičtí vlítli na houževnatého a nepříjemného soupeře a po krásných akcích navršili skóre ve svůj prospěch. Hosté z pomezí Moravy od prvního hvizdu dokazovali, že zisk plného počtu bodů z dosavadních tří kol není vůbec náhodný. Od první minuty vrhli všechny síly do útoku a Věneček v bráně domácích se musel otáčet. Nedosáhl pouze na střelu z dvaceti metrů ve 3. minutě, ta se však odrazila od břevna. Postupem času domácí srovnávali krok, ale do vedení šli ve 39. min. hosté, když akci zatáhli po levé straně a centr poslal z voleje Havel do sítě. Bystřičtí se ovšem radovali pouze dvě minuty, protože na Gulašův centr si naběhl Slípka, obtočil se kolem Bobála a z úhlu prostřelil Plachého.
Druhá půle začala v režii bavorovických a ve 48. min. se opět Slípka uvolnil v rohu  šestnáctky a placírkou na zadní tyč přesně zakončil. Domácí se rázem dostali na koně a výsledkem bylo navýšení skóre v 65. min. Baščevanovou dorážkou zblízka po nádherném Jakešově průniku zprava. V 76. min. definitivně rozhodl Záveský po samostatné akci a blafáku gólmanovi do protipohybu. Od této chvíle se valily na branku Plachého další útoky, na druhé straně zazvonila tyč po volném přímém kopu z 22 metrů. Musíme pochválit hostující fanoušky, kteří hlasitě a slušně povzbuzovali svůj tým i za nepříznivého stavu.
 
Borek - FC Mariner Bavorovice B  2:4 (1:2) / 4. 9. 2011
Začátek mače měl pro bavorovické strašidelnou příchuť, když po hrubkách ve svých obranných řadách měli domácí tři vyložené šance, ovšem střelba je zradila. V 11.min. všudybyl Baščevan vybojoval ve středovém kruhu mičudu, kterou vyslal kolmo dopředu na Hlavatého a ten po kličce obránci poslal gólovou vizitku do protipohybu brankáře. Domácí opět spálili jednu tutovku a naštěstí ve 27.min. oslovil Seethaler rozeběhnutého Baščevana, který chladnokrevně zvýšil. O deset minut později jsme opět dostatečně nepokryli Janíčka a ten zblízka snížil.
Naštěstí hned v první minutě druhého dějství si Pleskač narazil s Hlavatým a svůj výpad zakončil přesnou střelou pod břevno. Když v 57. min. posadil Pospíšil trestný kop zleva přesně na hlavu J. Smejkala domácí borci rezignovali. Hru jsme kočírovali k přesvědčivému vítězství i když pár minel jsme si opět neodpustili. Čtyři minuty před koncem kosmeticky upravil výsledek Kojan pěkným angličanem z 16ti metrů.
 
SK Ševětín - FC Mariner Bavorovice  3:1 (2:1) / 3. 9. 2011
Očekávané derby začalo opatrným fotbalem s vyčkáváním na obou stranách, co vymyslí protivník. První se osmělili hosté, když v 11. min. Babka střílí a tečovaný míč poslal Záveský o tyč do brány. Ve 20. min. hlavičkoval zcela volný Vokurka, naštěstí nad klec. O minutu později ve shodné situaci se bývalý bavorovický kanonýr již nemýlil. Po půlhodině hry odpověděl Záveský krásným naběhnutím na centr Novosada z trestného kopu a přesným zakončením, postranní arbitr nesmyslně odmával postavení mimo hru. Ve 40.min. nebráněný Vokurka opět proškolil obranu a hlavou na zadní tyč dostává Ševětínské do vedení.
V 53. min. dokonal dílo zkázy Věneček, který minul merunu směřující do vápna a Kříha navýšil do prázdné branky na 3:1. Do konce zápasu jsme měli mírnou převahu, ovšem akce ševětínských byly daleko nebezpečnější. Naše útočná snaha přichází ve venkovních zápasech naprosto vniveč.
 
FC Mariner Bavorovice B – SK Nemanice  1:0 (0:0) / 27. 8. 2011
K zápasu s favoritem naší skupiny III. třídy jsme nastoupili posíleni o Věnečka, Babku a Jakeše i když hráči áčka měli v nohách před dvěma hodinami odehraný náročný duel s Hrdějovicemi. Na trávníku bylo znát, že se střetla dvě zkušená a fotbalově protřelá mužstva a mač spíše připomínal duely o dvě soutěže výše. První půlhodinu ohrožovali branku soupeře domácí, ať už ne zcela vydařenou hlavičkou P. Smejkala, ránou nad Hlavatého či nadějnými pokusy Kuchaře. Hostující tým se k prvé střele dostal až ve 28. minutě, ale muška byla vychýlená.  Ve 38. min. odvrátil poslední bek před třemi protihráči v poslední chvíli centr Seethalera, o minutu později nezvládl Hlavatý situaci, kdy se ocitl sám před gólmanem hostí a minutu před půlí Věneček vyrazil jistý zásah pouze reflexivně.
Ve druhé půli vysoké tempo vlivem počasí polevilo, ale domácí tým si udržoval mírnou převahu. V 77. min. vystartoval Jakeš z vlastní půle, obešel dva hráče a našel přesně Seethalera, který hlavou rozjásal domácí fanoušky. Do konce zápasu bavorovičtí bránili jednobrankové cenné vítězství.
Sestava Bavorovic: Věneček – Blažek, Trnka, Seethaler, Pleskač – Babka, Kuchař, Jakeš, Haluška – P. Smejkal, Hlavatý.
 
FC Mariner Bavorovice – Slavoj Hrdějovice  3:1 (1:0) / 27. 8. 2011
V derby úspěšnější domácí 
Bavorovičtí šli ke konci prvního poločasu do vedení, které zvýraznili, když sousedům přes řeku byl po hodině hry vyloučen Kudrle.
Do první šance se po čtvrthodince hry dostal domácí Babka, který v kontaktu s brankářem neuspěl. Ve 24. min. se k jedovaté střele z 35 metrů dostal Holomek a Věneček měl plné ruce práce. Ve 33. minutě zatáhl balon zprava Baščevan, jeho centr prošel hromadou kopaček přes Nevosada až ke zcela volnému Bartuškovi, který dloubákem překonal Bublíka v brance hostů. Vyrovnanou půli tak rozhodl kousek štěstíčka.
Druhé dějství poznamenala situace z 63. minuty, kdy Kudrle obdržel v rychlém sledu  za sebou dvě žluté karty za mluvení a zbytečný faul na půli a poroučel se do šaten. V přesilovce zahrozili domácí pěknou střelou Záveského k přední tyči, nevyužitými šancemi Baščevana a Babky, za hosty pozlobil nadvakrát z trestného kopu Tomka. V 78. min. se k trestnému kopu za faul na Záveského postavil Bartuška a z 18ti metrů míč zatočil přes zeď k přední tyči. V 84. min. nebyla uznána trefa  pro ofsajd Baščevanovi a o dvě minuty později zakončil Jakeš sólo od středového kruhu přes čtyři protihráče jesličkami hostujícímu Bublíkovi. V poslední minutě korigoval z vyložené šance Kaše.
Rozhodčí Kostka, Dunovský, Hoch ml., DS Bicek.
50 diváků.
ŽK: 0:5 ( 25´ Bohatý, 45´ Haviernik, 60´ Bárta, 62´a 63´Kudrle, 87´ Prázdný )
ČK: 63´ Kudrle
Sestava Bavorovic: Věneček – Kapri, Gulaš, Hadač, Pospíšil – Nevosad, Jakeš, Bartuška, Záveský – Baščevan, Babka ( 88´ Kuchař ).
 
Blaník Strunkovice nad Blanicí - FC Mariner Bavorovice  0:7 (0:3) / 24. 8. 2011
Osmifinálová přestřelka u Blanice
Osmifinále fotbalového Českého poháru JčKFS se hrálo v nádherném areálu sice v podvečer, ale za dusna a neskutečného horka. Bavorovičtí byli od začátku  techničtějším mužstvem a postupem času se začala projevovat i lepší fyzická kondička a sehranost.
Hned ve třetí minutě si Nevosad narazil s Bartuškou a útočný výpad zakončil přesným lobem pod břevno – 0:1. V 11. min. se strunkovičtí po kiksu Halušky dostali do jediné zato stoprocentní šance, ale útočník se zalekl a minul tyče. V 18. min. kopali hosté první rohový kop a Záveský posadil míč Trnkovi přesně na hlavu – 0:2. Ve dvacáté minutě se poprvé po akci s Baščevanem dostal do vyložené příležitosti Babka a načal svoji sérii neproměněných gólovek. O tři minuty později postupoval zprava sám na branku Baščevan a předvedl další přesný padáček pod břevno. Tento hráč na závěr poločasu ještě předvedl po Záveského centru ve vápně parádní nůžky, kterým chyběl pouze přesnější směr.
Ve druhé půli s ubývajícím časem tlak vzrůstal a výsledkem byly další šance. V 56. min. se trefil technickou střelou z volného kopu Nevosad, v 63. min. po dalším centru Záveského trefil Babka břevno a o pět minut později si situaci tato dvojice zopakovala a tentokrát se Babka nemýlil. A brankové hody pokračovaly – v 77. min. jak jinak Záveský utekl až k brankové čáře a přetažený centr přes celé vápno usměrnil hlavou k tyči Baščevan, deset minut před koncem se prosmýkl před brankáře opět Babka a rozezvučel tyč a nakonec v 83. min. další Záveského míč napálil do sítě z voleje Baščevan.
Sestava Bavorovic: Nováček – Haluška, Gulaš, Trnka, Pospíšil ( 66´ P. Smejkal) – Záveský, Jakeš, Bartuška, Nevosad – Baščevan, Babka.
 
Centropen Dačice - FC Mariner Bavorovice   3:1 (0:0) / 21. 8. 2011
V úmorném vedru se v Dačicích odvíjel neurovnaný zápas plný šancí na obou stranách po zaváhání obran. Hned v první minutě dává Záveský Babkův centr z voleje nad bránu. Na druhé straně ve 21. minutě prošel pohodlně až do vápna Jindra, ale také minul. Z protiútoku nastřelil Bartuška z úrovně penalty břevno a další velké šance spálili Záveský a ukvapeně Babka, který postupoval sám na gólmana. V závěru půle převzali iniciativu domácí, ale ani oni se skórem nepohnuli. V 55. min. po nedorozumění našich zadáků prostřeluje vše Toman a dostává dačické na koně. Ti však od šedesáté minuty začínají nenápadně vyklízet pole a náš tlak pomaloučku sílí. Výsledkem byla vyrovnávající branka v 77. min., když po Babkově zatažení zprava doklepl Záveský do odkryté brány. Obrat se však nekonal, protože již za dvě minuty nejlepší hráč na hřišti Celý se po nakrátko zahrané standardce trefil parádně z úhlu z dvaceti metrů přímo do šibenice. Bavorovičtí začali hrát vabank, což se jim nevyplatilo tři minuty před koncem, když inkasovali po rohu z Jindrovi hlavy potřetí. Pak si ještě domácí Mikšátko vykoledoval na rozhodčím penaltu, kterou mu Věneček vyrazil. Zápas se rozhodl v závěru, kdy se projevilo větší nasazení a bojovnost domácích i důraz při zakončování. Fotbalovost sama nestačí, musí se udělat něco navíc.
 
FC Mariner Bavorovice – FK Tábor  1:4 (0:1) / 27. 7. 2011
V předkole Ondrášovka Cupu se v Bavorovicích představil divizní tým z Tábora. Domácí tým velkou obětavostí srovnal krok s favoritem, který byl v koncovce přece jenom nebezpečnější. V 16. min. skončila Práškova střela z otočky na břevně domácí branky, avšak o čtyři minuty později byl vynikající Věneček krátký na přesnou Pavličkovu střelu k pravé tyči. Do poločasu už  domácí brankář navýšení skóre nepovolil a tak se jde do šaten za minimálního vedení táborských. Ve druhé půli domácí častěji pronikali k brance protivníka a vynutili si i dva rohové kopy. V 70. min. však udeřilo na druhé straně když Gulaš ztratil míč v souboji s Kaláškem a ten vybídl přesnou náhlou ke skórování do odkryté branky Král. O dvě minuty později pohotovou střelou z úrovně penalty zápas zdramatizoval domácí Babka. V 76. min. přišla další hrubá chyba těsně před hranicí šestnáctky a Nohava přímý kop posadil přesně do levého růžku brány. Touto brankou táborští definitivně zlomili houževnatý odpor bavorovických a v 78. min. další kiks v obraně potrestal Horka  přízemní střelou k pravé tyči. Herní převaha divizního celku nebyla kupodivu tak markantní, ale domácí hráče Tábor jednoznačně přehrál v agresivitě napadání a proměňování nabídnutých šancí.
Sestava Bavorovic: Věneček – Koranda, Gulaš, Hadač, Pospíšil ( 46´Kapri ) – Novosad ( 46´ M.Kubíček), Slípka, Jakeš, Záveský – Baščevan ( 85´ Haluška ), Babka
ŽK 1:1 ( 74´ Gulaš – 39´ Vavřina ), rozhodčí Průcha, Řezáč, Kotlík. 100 diváků